Slik legger du Instagram-innlegg til historier eller slår det av for andre

Instagram Stories vokser som hva som helst. I november 2017, den traff 300 millioner daglige brukere. Jeg synes det er velfortjent, først og fremst fordi det er enkelt å bruke og Instagram fortsetter å introdusere nye funksjoner for å tiltrekke brukere. Det vil være trygt å si at hver uke eller minst annenhver uke legger Instagram til en ny funksjon.







Nylig la de til native Portrait-modus til Historier som uskarper bakgrunnen i bilder og videoer. De fortsetter også å øke klistremerke-samlingen sin med interessante klistremerker.

Nå har de kommet frem til nok en kul funksjon. Du kan nå dele dine eller noen andre Instagram-innlegg i historiene dine.



I utgangspunktet vil du nå kunne dele videoene og bildene til historien din på nytt med riktige kreditter, ettersom brukernavnet deres blir vist i historien.

Uten videre, la oss se hvordan du gjør dette.





Legg ditt eget Instagram-innlegg til historien din

Hvis du er en vanlig Instagram-bruker, har du kanskje sett noen historier som & lsquo; Varsel om nytt innlegg, sjekk innlegget nå & rsquo ;. Det er en gammel taktikk å føre trafikk fra historier til innlegg. Imidlertid måtte man ta et skjermbilde av innlegget og laste det opp til historien deres for å gjøre det.

Men med denne nye funksjonen vil du nå kunne dele dine egne interaktive Instagram-innlegg til historien din med bare ett trykk.

Her er hva du trenger å gjøre.

Trinn 1: Start Instagram-appen på telefonen din og gå til innlegget du vil legge til historien din.

Steg 2: Trykk på Send til-ikonet under bildet. Trykk på Legg til innlegg til historien din på neste skjermbilde.







Trinn 3: Du blir ført til Story-skjermen. Trykk på historien-knappen for å laste den opp til historien din.








Del noen andre Instagram-innlegg til din egen historie

På samme måte kan du også dele andres innlegg til historien din. For å gjøre det, må du trykke på Send til ikonet som er under bildet, og deretter trykke på Legg til innlegg til historien.

Merk: Det er nødvendig at den andre personen skal ha en offentlig profil. Du kan ikke dele innlegg fra private profiler til historien din.



Rediger innlegg i historier

I begge tilfeller kan du gjøre det gran opp historiene dine som du gjør med normale historier. Du kan legge til tekst, klistremerker og også klistre på dem. Du kan imidlertid ikke legge til noe på toppen av innlegget i historien. Du kan bare tegne eller legge til på tilgjengelig bakgrunn.

Snakker om bakgrunnen, tar Instagram den fremtredende fargen fra innlegget og bruker det som bakgrunnen for historien. I tilfelle du ikke liker det, kan du endre det ved å sveipe bakgrunnen.




Videre kan du også rotere og endre størrelsen på innlegget i historien ved å bruke den gamle hold-and-pinch-metoden. Du kan imidlertid ikke endre bildeteksten til det originale innlegget.

Også på Guiding Tech



Slik bruker du Instagram Stories Highlights og Story Archive
Les mer




Slik slår du av deling av innlegg til historier

Instagram lar som standard andre dele innleggene dine i historiene sine. Imidlertid kan det hende at noen mennesker ikke er komfortable med dette, selv om de har en offentlig profil. Heldigvis har Instagram gitt en måte å deaktivere dette på, lik den siste aktive statusfunksjonen.

Morsom fakta: Merkelig nok var innstillingen til stede på Android allerede før funksjonen ble introdusert. Bare Insta ting!

Følg disse trinnene for å slå av videredeling av Instagram-innlegg:

Trinn 1: Start Instagram-appen og gå til profilskjermen. Trykk på den trepunktsmenyen som er til stede øverst til høyre i Android-telefoner. På iPhone trykker du på tannhjulikonet ved siden av Rediger profil-knappen.




Steg 2: I Innstilling, bla ned og se etter Tillat andre å dele på nytt. Trykk på innstillingen for å slå av koblingen.




Nå kan ikke brukerne legge innleggene dine til historien sin. The & lsquo; Legg til innlegg i historien din & rsquo; -knappen vil ikke være tilgjengelig.

Du kan imidlertid fortsatt dele dine egne innlegg. Deaktivering av denne innstillingen vil ikke ha noen innvirkning på det.

Visste du: Nå kan du del flere bilder eller videoer til historiene dine.
Også på Guiding Tech
#Instagramhistorier
Klikk her for å se artikler om Instagram-historier



Andre funksjoner

Samhandling med videredelte innlegg

Innleggene du deler i Historier er ikke statiske. Når du trykker på innlegget inne i historien, får du en See Post-knapp. Hvis du trykker på knappen, tar du deg direkte til det innlegget.




Merk brukere

Hvis du deler andres innlegg i historien din, vil de ikke bli varslet om det. Så for å være på den tryggere siden, foreslår vi at du tagger dem manuelt i historien din.

Når du er på Story Edit-skjermen, trykker du på Aa-ikonet øverst. Skriv deretter @ etterfulgt av brukerens initialer. Instagram vil vise de relaterte brukerne nederst. Velg brukeren du vil merke.







Last opp innlegget til slutt. Den andre personen vil nå motta et varsel om at du merket dem i historien din.

Personverninnstillinger

I motsetning til de vanlige historiene, der du får et ikon for personverninnstillinger mens du oppretter en historie, får du ikke dette alternativet. I tilfelle du vil skjule dette for noen av dine følgere, må du endre personverninnstillingene etter å ha lastet opp bildet.

For å gjøre det, trykk på trepunktsmenyen nederst til høyre hjørne og velg Historieinnstillinger fra menyen. På neste skjermbilde velger du tilhengerne du vil skjule den fra.











Bonustrick: Del interaktive innlegg individuelt med vennene dine

For å dele et innlegg individuelt med en venn trykker jeg vanligvis på Send til-ikonet og velger vennen for å dirigere meldingen til dem. Noen ganger legger jeg til en kommentar til innlegget som går som en egen melding.

Ved å bruke denne nye funksjonen kan jeg nå skrive på samme innlegg eller til og med legge klistremerker for å vise følelsene mine.

Følg denne fremgangsmåten for å gjøre dette:

Trinn 1: Trykk på Send til-ikonet under innlegget du vil dele. Trykk Legg til innlegg til historien.







Steg 2: Tilpass bildet slik du vil med tekst, klistremerker og emoji på neste skjermbilde. I stedet for å treffe på Din historie-knapp, trykk deretter på Send til-knappen. På neste skjermbilde trykker du på Send-knappen ved siden av vennen / vennene du vil sende det endrede innlegget til.







Merk: I likhet med andre DM-er, vil en person ta et varsel om en person tar et skjermbilde av bildet ditt.
Også på Guiding Tech



Topp 14 direkte-meldinger på Instagram (DM) og tips
Les mer




To i ett

Denne nye funksjonen gjør det enkelt å dele innhold. Nå trenger du ikke å gjøre ting to ganger. Du kan bare laste opp et innlegg og deretter dele det samme innlegget i historien din.

Vi elsker funksjonen. Hva med deg?