Slik sletter du lagrede steder i Uber-appen

Uber har endret seg måten vi reiser på ved å la oss hagle en taxi. Å bestille en drosje og planlegge en er så enkel at det har blitt en viktig del av reisebehov. Alt som trengs er noen få kraner. Ikke bare det, du kan til og med lagre stedene du besøker regelmessig.




Men hva hvis du vil slette et lagret sted? Hvordan gjør man det? La oss sjekke det i dette innlegget hvor vi forteller deg hvordan du fjerner lagrede steder.





Slett hjem eller jobb

Tidligere kunne du bare legge til to steder - jobb og hjem i favorittene dine. Det endret seg i 2017 da Uber introduserte funksjonen til tillater tilpassede lagrede steder.



Merk: Skjermbildene ble tatt med en Android-telefon.

Følg disse trinnene for å slette hjem eller arbeidsplass:

Trinn 1: Start Uber-appen og trykk på tre-stolpsmenyen øverst til venstre. Trykk deretter på Innstillinger.

Steg 2: På Android-telefoner finner du alternativet Slett ved siden av Hjem og Arbeid. Trykk på den du vil fjerne.

Sveip til venstre på stedet du vil slette på iOS-enheter.

Visste du: Garrett Camp,grunnleggeren av StumbleUpon, har medstiftet Uber.




Slett andre lagrede steder

Følg denne fremgangsmåten for å gjøre dette:

Trinn 1: Gå til Innstillinger i Uber-appen ved å trykke på tre-stolpsmenyen på startskjermen.

Steg 2: Trykk på Flere lagrede steder.

Trinn 3: På Android-telefoner trykker du på trepunktsikonet ved siden av stedet du vil slette og trykker Fjern fra menyen.

På iOS-enheter trykker du på X-alternativet og velger Fjern lagret sted.





Rediger lagrede steder

Hvis du tilfeldigvis har lagt til et galt navn på et sted eller lagret feil adresse, kan du redigere disse detaljene. Følg denne fremgangsmåten for å gjøre dette:

Trinn 1: Gå til de mer lagrede stedene under Innstillinger.

Steg 2: Trykk på trepunktsikonet ved siden av det lagrede stedet og trykk på Rediger-alternativet.

Trinn 3: Trykk på tekstområdet for ønsket alternativ for å redigere det. Endelig, trykk på Lagre-knappen.

Også på Guiding Tech
6 nye Google Maps-tips og triks for strømbrukere
Les mer




Legg til lagrede steder uten tur

Mens du er i en drosje, vil Uber-appen tilby deg muligheten til å legge til destinasjonen som et lagret sted. Imidlertid er det ikke den eneste måten å redde et sted.

Her er to alternative måter å gjøre det på.

Metode 1

Trinn 1: Åpne Uber-innstillinger og gå til Flere lagrede steder.

Steg 2: Trykk på Legg til-ikonet nederst til høyre hjørne. Søk etter plasseringen eller angi plasseringen på kartet. Gi den et navn hvilket som helst navn etterfulgt av å trykke på Lagre-knappen.

Metode 2

Trinn 1: Trykk på Hvor skal du på Uber-appens startskjerm boksen etterfulgt av lagrede steder.

Steg 2: Trykk på alternativet Legg til lagret sted. Angi deretter adressen og navnet på plasseringen og lagre den ved å lagre-knappen.





Fjern forslag når du legger til et lagret sted

Når du vil redde et sted uten tar en reise, vil appen foreslå steder basert på tidligere turer. Av personvern eller andre grunner, hvis du vil fjerne disse forslagene, kan du ikke gjøre det. Dessverre tillater Uber ikke å fjerne tidligere destinasjoner fra forslag.

Også på Guiding Tech
# Slik gjør du / Guides
Klikk her for å se vår artikkelside



Slett Uber Trip History

Alle som har tilgang til telefonen din, kan kjenne stedene du har besøkt ved å bruke Uber-appen. Men mange av oss har hemmeligheter å beholde, er det ikke? Man kan tro at det å slette tidligere turer på Uber må være et greit alternativ. Men gjett hva? Det eksisterer ikke.

Du kan ikke slette historien til en tur, så glem å slette en hel turhistorikk. Hvis du er opptatt av å gjøre det, må du slette Uber-kontoen din.

Hvis du gjør det, må du vente tretti dager på at kontoen slettes permanent. I løpet av de tretti dagene må du avstå fra å bruke appen med samme konto. Når du er slettet, kan du opprette en ny konto med de samme detaljene og en tydelig post.





Slett Uber-konto

Følg disse trinnene for det samme:

Trinn 1: På startskjermen til appen trykker du på tre-stolpsmenyen øverst i venstre hjørne etterfulgt av Hjelp.

Steg 2: Trykk på Konto og betalingsalternativer fulgt av å endre kontoinnstillingene mine.

Trinn 3: Velg Slett Uber-kontoen min og angi en passende grunn.

Uber-kontoen din vil bli deaktivert umiddelbart, men den permanente fjerningen vil ta omtrent en måned. I løpet av denne perioden, hvis du ombestemmer deg, kan du aktivere kontoen igjen. Hvis du gjør det, blir forespørselen om å slette kontoen din kansellert.

Også på Guiding Tech
Topp 4 tilleggsverktøy for online bruk av Uber
Les mer




Lagre stedene klokt

Funksjonen for lagrede steder kan være nyttig i flere tilfeller, men den har noen få laster også. Og heldigvis lar apputviklerne oss fjerne lagrede steder (i motsetning til tidligere turer). Vi håper du kunne slette lagrede steder fra Uber-appen uten problemer.

Før vi pakker sammen, her er et tips: lag en egen forretningsprofil i Uber-appen for å sortere turene dine.

Neste opp: Bruker du Google Maps for navigering? Forbedre Google Maps-opplevelsen din med tipsene og triksene som er nevnt i lenken nedenfor.